RpwNzMdySY5

 

En stort anlagt julefrokost i Sæby Fritidscenter skal rette op på en alvorlig økonomisk bet, Lyngså Boldklub måtte indkassere, da klubben i august afviklede party med et af Danmarks mest kendte partybands Kandis som det største trækplaster.

Kandis viste sig imidlertid ikke at være det trækplaster, partybandet har været her tidligere. - Det betød, at vi fik et underskud på ca. 40.000 kr. på dette party, fortæller formanden for Lyngså Boldklub, Ib Thomsen.

Det er penge, vi ikke kan undvære til foreningens daglige drift. - Derfor håber vi meget, at vores efterhånden traditionelle julefroksot i Sæby Fritidscenter lørdag den 14. december bliver en succes, tilføjer han.

Her vil musikken blive leveret af et andet af de landskendte partybands Bjørn & Okay og det lokale danseorkester Curly Flowers.

- Succesen skulle gerne blive så stor, at vi får underskudet fra party'et i august ud af verden, fortsætter Ib Thomsen. - Vi kan allerede nu glæde os over, at vi er sikker på, at julefrokosten vil give overskud.

Der er nemlig foreløbig solgt 600 biletter. Men overskudet kan blive endnu større, hvis det også lykkes os at sælge de sidste 250 billettere.

Så det håber vi meget vil ske. De resterende billetter sælges i øvrigt i Købmandsgården i Lyngså. Prisen inklusiv spisning er 150 kr. Der serveres en rigtig gammeldags dansk julefrokost, inden dansen for alvor skal trædes. Restaurant Smedegården i Lyngså er madleverandør.